Gå til innhold

Nordreisa næringsforening har invitert dagligvareforretningene til å bli med på et opplegg for utkjøring av varer, og Coop Extra er blitt med på ordningen i samarbeid med Nordtro AS.
Coop medlemmer med Coop-appen og eksisterende kredittkunder kan benytte seg av tilbudet. Varer kjøres foreløpig ut tirsdager og torsdager, evt. fredager hvis behov. Bestillinger må være sendt inn dagen før. Tilbudet kan bli endret dersom behovet eller praktiske begrensninger tilsier det.

Varer bestilles via følgende epostadresse: bestillingcoop@gmail.com.

På bestillingen skal følgende opplyses:
kundens navn og medlemsnummer
leveringsadresse
varebestilling
mobiltelefon
På bestillingen skal det også gis adgang til å ta betalt via appen og Coopay, dvs si at betalingskort må legges inn på denne, og det skal gis en begrunnelse for hvorfor det er nødvendig å få varene brakt hjem.
Bestillingen er bindende, rettelser kan vanskelig gjennomføres, og kunden må svare på telefonisk anrop i forhold til gjennomføring av betalingen.
E-postadressen for bestilling er operativ fra mandag 23. mars.

Nordtro AS koordinerer dette tilbudet, og sørger for utkjøring. Kunden belastes med et transportgebyr på kr. 50.- for turer innenfor 20 km. og kr. 100 over lengre distanser innenfor kommunen. Transportgebyret VIPPS’es til 115721. Varene leveres på trappa hos kunden for å unngå unødvendig smittefare.
Husk: Dette er et tillitsbasert tilbud for innbyggere som trenger det!
Dersom flere av dagligvarebutikkene melder sin interesse for å bli med, kan tilbudet bli utvidet.

Meny