Gå til innhold

Vår nettstedsadresse er: https://nordreisanf.no

Nordreisanf.no bruker Google Analytics for webanalyse og besøksstatistikk. Tjenesten benytter cookies/informasjonskapsler. Dette gjøres for å hjelpe oss å analysere hvordan nettstedet vårt brukes.

Informasjonen som informasjonskapselen samler inn om din bruk sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Nordreisanf.no har et script (kode) som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen din før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte brukeren.

Google vil bruke denne informasjonen for å vurdere bruk av nettsiden, lage rapporter til oss om aktiviteten på nettstedet, og for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics registrering ved å innstallere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Nordreisa Næringsforening vil bruke statistikkopplysningene til å forbedre nettstedet. Vi vil ikke bruke opplysningene til å identifisere enkeltpersoner. Statistikkdata vil ikke bli sammenstilt med data fra andre kilder.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvor vi sender opplysninger om deg

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Meny