Gå til innhold

Nordreisa Næringsforening (NNF) startet i 2015 med ordningen «Årets Bedrift», for å fremheve bedrifter som gjør det bra tross økt konkurranse fra netthandel og eksterne konkurrenter. Tre medlemsbedrifter nomineres som finalister på bakgrunn av en økonomisk rapportering der vi rangerer bedriftene etter følgende vilkår med tall hentet fra det offentlige: likviditet, lønnsomhet og soliditet. Bedriftene må være lokale, privateide, ha levert årsrapport og være medlem i NNF.

Gjennom Framtid i Nord fikk folket stemme over disse tre bedriftene, og befolkningen fikk da fremmet sine kandidater basert på sitt personlige forhold, omdømme og servicegrad. Vinneren blir kåret til «Årets Bedrift». Nordreisa kommune støtter tiltaket med premie pålydende kr 10 000,-!

Årets bedrift er med andre ord en pris som deles ut til den medlemsbedriften i NNF som har utmerket seg på flere vis. Finalistene i år var JB Elektro, Hagan Blomster og OK Bedriftsconsult.

Over 1100 stemmer er notert innlevert, og vi kan med stolthet presentere den klare vinner av Årets bedrift 2018: JB Elektro!

NNF gratulerer så mye, vi er kjempestolte av dere! Vi oppdaterer denne saken med kommentarer og bilder!

Forsidefoto: Rakel Lund Heggelund

Les kommentarer fra både bedrift og leder i Framtid i Nord sin artikkel som du finner her!

 

Meny