Gå til innhold

Velkommen til Landsbymøtet 2020!
Torsdag 12. november kl. 18:30 – 21:00

Denne gang inviterer vi til å delta på et helt nettbasert arrangement.

Årets tema er Reisemåls- og stedsutvikling i Nordreisa:
«En plass å trives og å leve. En plass å være stolt av og å bli husket for»

Program:
Ordfører og landsbyhøvding Hilde Nyvoll ønsker velkommen, og innleder om hva tidligere landsbymøter har resultert i, og hva vi forventer oss av årets møte. I denne sekvensen vil dere også se hvordan nettbutikken ShopNord fremstår nå.

Del 1: Hvilke potensialer ser vi rundt om i kommunen.
Vi har invitert klyngeleder Børre Berglund i Arctic 365 og reiselivssjef Georg Sichelschmidt i Visit Lyngenfjord til å innlede om temaet. De tar utgangspunkt i hva man gjør andre steder, og hva vi har best forutsetninger for å utvikle med suksess i Nordreisa.
Vi har også invitert noen av våre egne ildsjeler til å fortelle om hvilke muligheter som ligger i områder som Sarafossen v/Odd Rudberg, Reisadalen v/Roar Olsen, Havnnes v/Hege Bergfald Jakobsen, Spåkenes v/Liv-Merete Jensen og Reisafjorden v/Silje Viken. Vi inviterer også ungdomsrådet v/Ramona Thomassen til å dele med oss sine tanker rundt kveldens tema.

Del 2: Hvilke idéer ønsker vi å gå videre med, og hvem gjør hva? Prosessledere: Inger Birkelund og Trude Indrebø
I denne sekvensen slipper alle deltakerne til med sine innspill. Denne gang gjør vi det litt annerledes, med hjelp av digitale responsverktøy som Mento.com og via kommunens Facebook-side. Alle kan delta ved å klikke seg inn på arrangementet via denne linken: https://www.nordreisa.kommune.no/velkommen-til-landsbymoetet-2020.6343776-362942.html

Innspill og kommentarer kan også formidles på epost til: jan.fjaere@nordreisa.kommune.no.

 

Meny